ONLINE BOEKPRESENTATIE

Op 8 maart 2021 – in de week van de hoogbegaafdheid – vieren we de publicatie van het boek ‘Ik heb lang gewacht’ van Hülya Celik

In dit boek is hoogbegaafdheid een belangrijk thema. Meer informatie over IK HEB LANG GEWACHT

Je kunt aanwezig zijn bij de feestelijke online boekpresentatie die georganiseerd wordt door Stichting Wezenlijk.
Wanneer je je aanmeldt via info@stichtingwezenlijk.nl, ontvang je een e-mail van Stichting Wezenlijk op je privé-e-mailadres met een link naar de presentatie.

• Start om 20.00 uur
  • Welkomstwoord door Casper Markesteijn
  • Hülya Celik vertelt over ontstaan en inhoud van het boek
  • Waarom aandacht voor hoogbegaafdheid?
  • Vragen? Er is ruimte voor vragen tijdens de lancering in de chat of mondeling
  • Proosten met champagne en zoetigheden (neem je glaasje mee!)

• Organisator: Stichting Wezenlijk
  • maandag 8 maart, van 20:00 tot 20:40
  • Prijs: € 0
  • Het boek is alvast te reserveren via boekhandel Donner Ik heb lang gewacht, Hülya Celik | Donner
  • Vanaf 8 maart is het boek  bij alle boekhandels makkelijk te bestellen en online goed verkrijgbaar bijvoorbeeld via bol.com, amazon.nl of stichtingwezenlijk.nl.
  • ISBN 978 94 93023 88 8

• info@stichtingwezenlijk.nl -
    • Een dag van te voren dus op 7 maart aanstaande krijg je een mail met een link, zodat je kunt deelnemen aan deze bijeenkomst.
    • Als je deelneemt aan de online-boekpresentatie, en je bestelt het boek na de presentatie dan wordt het speciaal voor jou gesigneerd. Ook leuk om cadeau te geven aan iemand bijvoorbeeld voor Moederdag, verjaardag van een vriend of vriendin, collega enzovoort.
    • Je hebt de mogelijkheid aan het einde van de presentatie jouw vragen te stellen.

Hopelijk tot 8 maart!