ONLINE BOEKPRESENTATIE IN HET KADER VAN DE WEEK VAN DE HB 2021

Op 8 maart 2021 was de publicatie van het boek ‘Ik heb lang gewacht’ van Hülya Celik

In dit boek is hoogbegaafdheid een belangrijk thema.

Meer informatie over IK HEB LANG GEWACHT

Elise, een gescheiden vrouw van rond de veertig, weet lang niet wie ze werkelijk is. Haar scheiding met David is de eerste stap op weg naar zelfverwezenlijking, maar echt lukken doet het niet. Ze denkt dat het gebrek aan passie en het gemis aan echte contacten haar ongelukkig maken. Een lezing over hoogbegaafdheid volgt, dat is het keerpunt in haar leven. Niet lang daarna ontmoet ze Leon, volgens haar de man van haar leven. Maar waarom doet Leon opeens zo geheimzinnig? Telkens laat hij Elise achter zonder een adres of telefoonnummer. Hij stelt haar geduld keer op keer op de proef. Is er misschien iets vreemds met Leon aan de hand of gedraagt Elise zich raar? Haar reis langs steden met zeven heuvels maakt veel duidelijk.

'IK HEB LANG GEWACHT' IS NIET ZOMAAR EEN ROMAN
Op zoek naar leuke Moederdag cadeau?

Speciaal voor Moederdag willen wij dit boek 'Ik heb lang gewacht' van Celik onder de aandacht brengen.

Een gelaagde roman over accepteren van zelfliefde, verlangen, hoogbegaafdheid en kunst. Door dit boek zien lezers veel herkenning en beginnen ze te twijfelen of ze hoogbegaafd zijn, want veel mensen verwachten niet dat ze hoogbegaafd kunnen zijn. Overigens is het niet alleen zichzelf herkennen, maar ook anderen uit hun omgeving er in kunnen herkennen.
Het boek Ik heb lang gewacht is op 8 maart jl. gepubliceerd en sindsdien komen leuke reacties binnen als 'Ik zie veel herkenning' of ' Ik begin te twijfelen of dat de reden kan zijn van mijn innerlijke onrust'. Ook zijn er lezers die overtuigd zijn na het lezen van het boek dat ze zich jaren tekort hebben gedaan. De schrijfster geeft een compleet nieuwe kijk op de wereld van hoogbegaafdheid en waarmee de lezer een positieve transformatie ondergaat naar meer zelfacceptatie. Eveneens een kijkje in de wereld van een gescheiden vrouw en de worsteling naar zelfstandigheid komt in dit boek ook goed in beeld.

Dit boek is door Stichting Wezenlijk gepubliceerd met als doel een bijdrage te leveren aan een aantal bekendere en minder bekende goede doelen. Wilt u ook een goed doel steunen? Met de verkoop van dit boek steunt Stichting Wezenlijk goede doelen, in het bijzonder project Biculturele Hoogbegaafden en Make-A-Wish Nederland.

Het boek is online in alle boekhandels te bestellen bijvoorbeeld via Boekhandel Donner

Hülya Celik Ik heb lang gewacht | wehkamp of bol.com | Ik heb lang gewacht, Hülya Celik | 9789493023888 | Boeken

• Prijs: € 18
  • ISBN 978 94 93023 88 8

Reviews:

• Heb trouwens met plezier het boek gelezen. Ik wist niet goed wat ik moest verwachten, maar het was een luchtig, maar niettemin steeds verrassend verhaal vol onverwachte en soms pikante wendingen. Tot het eind toe. Wat een gedoe met al die mannen! Ik hoop dat jijzelf in je leven meer geluk hebt.

Jumbo Klercq

The Elephant Learning In  Diversity BV

• Vooral het begin en de laatste100 bladzijden lezen heel gemakkelijk weg. Halverwege dwaalde mijn aandacht even weg het gedeelte sprak mij minder aan. Maar het einde lees je in 1x uit omdat je zo graag wilt weten hoe het afloopt met Elise en Leon... ik gun Elise zo het ware geluk. Ook wordt er veel kennis gedeelt over steden en de kunst aldaar. Net of ben je er zelf geweest. groetjes Jiskje